الرئيسيةالتسجيلدخول
دعاء

لا إله إلا الله العظيم الحليم، لا إله إلا الله رب العرش العظيم، لا إله إلا الله رب السموات ورب العرش الكريم - لا إِله إلا انت سبحانك ربى اني كنت من الظالمين - حسبى الله لا اله الا هو عليه توكلت وهو رب العرش العظيم - اللهم اهدنا فيمن هديت وعافنا فيمن عافيت وتولنا فيمن توليت وبارك اللهم لنا فيما أعطيت وقنا و أسرف عنا شر ما قضيت - يارب لك الحمد كما ينبغى لجلال وجهك وعظيم سلطانك - اللهم صلى وسلم وبارك على سيدنا ونبينا محمد عليه افضل الصلاة وأتم التسليم

دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
sasoo
 
agd
 
admin_alwaan
 
bouty
 
the metrix
 
senderla
 
Hassan
 
osama
 
tito
 
afrodeat2009
 
عداد الزوار

أنــــــت الـــــزائـر رقــــم



مجلة المنتدى

مـجلة مــنتدى ألوان
العدد الأول

مـجلة مــنتدى ألوان
قريبا العدد الثانى

إن كنت من أصحاب المنتديات
فيفضل آلا تفكر
فى عمل مجله لمنتداك
على نفس النسق و النظام
لأنها أخذت منى وقتا كبير
للإعداد

قوانين المنتدى

للإطلاع على
قوانين المنتدي

أضغط هنا


أعلى 10 أعضاء
المواضيع الأخيرة
» حصريا : جميع اوامر matlab في ملف واحد
الجمعة أكتوبر 25, 2013 1:51 pm من طرف علي الجندي

» نصائح لـــــ ((اقلام الكحل )).
الأربعاء أغسطس 15, 2012 11:26 pm من طرف بنت بحرية

» اسنان ناصعة البياض جربي واحكمي بنفسك
الأربعاء أغسطس 15, 2012 11:26 pm من طرف بنت بحرية

» اشكال العيون و ما يناسبها من مكياج + كيفية وضع كحل العين
الأربعاء أغسطس 15, 2012 11:25 pm من طرف بنت بحرية

» اكبر كتالوج لصورالميك اب بانواعه وبالتسريحات
الأربعاء أغسطس 15, 2012 11:25 pm من طرف بنت بحرية

» مخدات رومانسيه
الأربعاء أغسطس 15, 2012 11:24 pm من طرف بنت بحرية

» موسوعة فساتين سواريه
الأربعاء أغسطس 15, 2012 11:24 pm من طرف بنت بحرية

» شعر
السبت مايو 19, 2012 10:46 pm من طرف lordhamady

» معلومات تهم كل بيت
الخميس مايو 17, 2012 3:07 pm من طرف lordhamady

» ترحيب
الإثنين أبريل 09, 2012 5:41 pm من طرف همي همك

» فêٌêًٌَèè ïî زهيهًèôه,نهّ¸âûه ِهيû
الإثنين أبريل 09, 2012 5:29 pm من طرف همي همك

» طريقه عمل خلطه المحشي
الإثنين أبريل 09, 2012 5:28 pm من طرف همي همك

» Cholesterol Medication Tocor
الأربعاء أغسطس 03, 2011 9:17 pm من طرف زائر

» Drugs Consequences
الأحد يوليو 31, 2011 4:36 pm من طرف زائر

» Drugs Don'T Work Ben Harper
الخميس يوليو 28, 2011 11:58 am من طرف زائر

» èمًîâûه àâٍîىàٍû èمًàٍü لهٌïëàٍيî
الخميس يوليو 28, 2011 9:14 am من طرف زائر

» جميع رسومات الرسام مدير المنتدى
السبت يوليو 09, 2011 11:30 pm من طرف سيلا

» البدون
الإثنين فبراير 21, 2011 1:43 pm من طرف زائر

» كارت رمضان 1428هـ
الإثنين أغسطس 09, 2010 5:12 pm من طرف ahmed_137

» الكفته المصريه
الأربعاء فبراير 24, 2010 9:44 pm من طرف ابو محمد

SuDoKu


شاطر | 
 

 فته بالخل والثوم

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
senderla
مساعد مدير المنتدي
مساعد مدير المنتدي


انثى
عدد الرسائل : 143
العمر : 26
البلد : مصر ام الدنيا
المهنة / الوظيفة : طالبه
عرفت المنتدى منين : bouty
تاريخ التسجيل : 28/08/2007

مُساهمةموضوع: فته بالخل والثوم   الخميس سبتمبر 25, 2008 11:22 pm

المقادير علي حسب عدد الافراد اللي هيتفضلوا علي الغدا: لحم بالعظم ،ارز ،عيش (خبز محمص بالفرن) بس اوعي تحرقيه حمصيه بس،
صلصه طماطم ،1 حبه طماطم ،2فص ثوم مدقوق ناعم ،1 ملعقه خل، 2 بصل ،2ملعقه سمنه.......

الطريقه: نحط اللحمه في حله علي النار مع حب الهيل وبصله صغيره ورشه فلفل اسود وتترك علي النار حتي النضج طبعا اوعي تنسي تغسبي اللحمه علشان تبقا نضيفه .
وبعدين تجيبي حله تانيه علشان نعمل الرز الابيض، اظن عارفه الرز الابيض بيطبخ ازايلو مش عارفه اقولك على حاجه اريحلك(((( سيبي المطبخ وبلاش تطبخي ))))، ونجيب حله تالته ايوا مهو لازم نعمل حفة حلل ونقطع البصل حتت صغيره ونحمره في السمنه ونقشر حبه الطماطم ونضيفها الي البصل ونحمره شويه مع بعضوبعدين نحط علبه الصلصه ونخليها تتسبك علي النارلو مش عارفه (((((اسالي ماما يا حبيبتي ))))الله يكون في عونه اللي هيجوزك وبعدين ناخد شويه في حله صغيره من الصلصه بعد النضج ونضيف اليهم مقدار 3 اكواب من الشوربه بتاعه اللحم بعد ان تكون استوت وضبط الملح والتوابل عليها حسب الرغبه بلاش تكتري الملح علشان الاكل ميترميش في وشك
ثم نقطع الخبز بعد ان نكون حمصنه في الفرن واصبح لونه ذهبيا ((((( دهبي هااا مش اسود))))
اخضري طبق غويط او صنيه بايركس علي حسب ما تحبي تقدمي الفته
ضعي الخبر في الصنبه اوالطبق الكبير وصبي عليهم الصلصه المضاف اليها الشوربه ثم ضعي طبقه من الارز الابيض ثم ضعي طبقه من الصلصه المسبكه علي وجه الارز ثم قومي بتشويح اللحمه تشويحه خفيفه ( تحمير خفيف ممكن في نفس الحله التي تمت عمليه تسوبه اللحمه فيه بدون ان تضيف اي ماده دهنيه فقد ضيفي فلفل اسود ناعم وملح حسب الرغبه ثم قومي بتوزيع اللحمه في الصنبه واسكوبي باقي الصلصه المسبكه ثم في مقلي ضغيره قومي نتحمير الثوم وعند ما يحمر ضيفي اليه ملعقه الخل ثم ضيفي اليها شويه من الشوربه او الصلصه مقدار 3 ملاعق ثم ضفيهم الي الصنيه علي الوجه مع مراعاه ان تقومي بتوزيعهم علي كل الصنيه
افتكر مفيش اسهل من كدا صح لو مش عجباكي الاكله دي نشوفلك حاجه تانيه تعالي ورايا


لو عندكو بطاطس الاكله دي حتبقا حلوه ليكي قوي متقلقيش كل اللي هتعمليه انك تشوفي الطريقه والمكونات
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
فته بالخل والثوم
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: المنوعات و المعلومات :: قسم المطبخ-
انتقل الى: